Rabu, 3 September 2008

~~Salam Ramadan~~

to all readers,
maaf diucapkan sbb dijangka tak byk (...or tak ade) entri yang akan dimuatkan dlm blog ni spnjg bulan september sbb kami tak/jarang keluar menonton wayang bg menghormati bulan ramadan al-mubarak ni.,,but stay wit this blog, we'll be back soon....heh...~~

7 ulasan:

Ajami Hashim berkata...

Salaam dik,

pls check ur yahoo mail (i guna yg u pakai kat ur profile)

emal from me: ajamihashim@gmail.com

Wawa berkata...

haluu ikha.. very2 nice reviews. nak jadi fan buleh? hehe.

K.A.M.I berkata...

hahhaha...malunye blog kampung shaye pon ade fan... :)

[r][a][y] eusouff berkata...

i am yout biggest fan too

good review!

ps- sama la kita... bulan pose ni tak tgk wayang.

asyik makan buffet je u ols

then bukak blog...lagi--lagi makan

hahahha

[r][a][y] eusouff berkata...

Peminat mila dipanggil DAvOm, peminat Alif - Alif Angels, peminat Dafi - Dafinities and etc

Nama panggilan utk peminat blog u pulak?
I dengar2 Gobblog.....
hahhaha

kim salam to your other half

K.A.M.I berkata...

hahaha...mkn la puas2 bulan pose ni...

time ni jela byk makan free pun, nnti da susah, kene byr..hehe...

hehe..gobblog pon ok gak..np,u nak amek seat jadi pengerusi club ke??

yoyooh aje~~ :)

Junaidi Asmara berkata...

selamat hari raya ye!! maaf zahir batin, nak jumpa susah sgt,cakap kat sini je lah.