Selasa, 14 Julai 2009

Terima Kasih

Terkejut Ya Amat!!!

Blog Lagi-Lagi Filem telah menerima anugerah Blog Ulasan Filem Terbaik di malam anugerah blogger yang dianjurkan oleh portal web remaja Yoyooh.Com

Kami berdua, Ikha dan Ares, Mengucapkan terima kasih kepada anda yang telah mengundi kami dan juga kepada Yoyooh.com yang menganjurkan malam penganugerahan tersebut.

:)




9 ulasan:

Adam Arjuna berkata...

tahniah....
bravoooooo..
gerek seyh..
expected pown :)

I am Karl berkata...

congrats kak!!!

ntah2 jumpe mlm ni kan kat preview SETEM

fadz berkata...

congrats :)

soldier of art berkata...

tahniah buat anda berdua atas kejayaan tersebut.

anda mmg berhak mendapatnye

cuma kebelankangan ini korang kurang buat ulasan lah.

bnyakkan lagi ulasan untuk filem2x kita dan filem2x yang menarik

renjizakura berkata...

huhu
congratulation

Yazid Husain berkata...

taniah

*ayu* berkata...

congrats!

Ikhares berkata...

terima kasih kepada semua yang tak putus putus menyokong kami sampai ke tahap ini..

we love u all.. :)

hady berkata...

tahniah

saya sukakan blog dan ulasan ulasan kamu juga

harap kamu lebih rajin mengulas, :p

banyak movie movie yang kamu hutang untuk ulas..

p/s : saya baru beli dvd 'lost in translation' - scarlett johanson. nampak macam best saja.. dah tonton?